Moods Webdesign

Volg ons op de socials en bekijk onze laatste creaties. Moods Webdesign | Awesome Creative Minds |

Nieuwe projecten

BXB Car Lease

We zijn druk bezig met hun nieuwe website.

Ben je geïnteresseerd, nieuwsgierig en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij verkennen graag de mogelijkheden met je. Neem vandaag nog contact op. We gaan iets moois maken!

Client

BXB Car Lease B.V.
BXB Car Lease omschrijft het begrip ‘leasen’ liever als: betaalbaar een nieuwe auto rijden. Een auto-abonnement, waarbij je geniet van de lusten maar niet van de lasten. Zorgeloos de weg op, dat is hun doel. Bij BXB Car Lease willen we élke Fleetowner/Leaserijder en Ondernemer de beste Leaseoplossing bieden. Wij weten dat persoonlijke aandacht, naast onze expertise, cruciaal is om dit waar te maken. Beheert u een wagenpark van 25 auto’s, of wilt u juist enkele bedrijfswagens of bent u benieuwd wat Leasing voor u zou kunnen betekenen? Elke situatie is anders en vraagt om een eigen, ideale oplossing. Daarom kijken zij niet alleen naar het product of de leasevorm, maar vooral ook naar de mate van service die het beste bij uw of uw onderneming past.

Web/Logodesign

Na wat gesprekken te hebben gevoerd begonnen met een logo concept, klant had een wens........zo simpel mogelijk design! Ben je geïnteresseerd, nieuwsgierig en benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We verkennen graag de mogelijkheden met je. Neem vandaag nog contact op. We gaan iets moois maken!