Moods Webdesign

Volg ons op de socials en bekijk onze laatste creaties. Moods Webdesign | Awesome Creative Minds |

Nieuwe projecten

Poland Bouw

Poland Bouw onderscheidt zich met uitstekende dienstverlening en kwaliteit, persoonlijke aandacht en een betrouwbare werkwijze. Wij zijn sinds 2004 actief in de bouw. Naast een passende offerte draagt een goede planning van de werkzaamheden bij aan een zo kort mogelijke belasting van de leefsituatie van de bewoners. De know-how en het vakmanschap van Poland Bouw BV garanderen een optimaal resultaat. Met trots creëerden wij hun website!

Ben je geïnteresseerd, nieuwsgierig en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij verkennen graag de mogelijkheden met je. Neem vandaag nog contact op. We gaan iets moois maken!

Client

Poland Bouw Alkmaar B.V.
Of het nu een erker is, een garage of een extra verdieping op uw huis: voor elke aanbouw of verbouwing kunnen wij u van dienst zijn. Met onze vakmensen hebben we jaren ervaring met elke uitdaging in en om het huis. Wij helpen graag met advies en oplossingen. Wij zijn toegankelijk en rechtdoorzee. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij hebben voor zowel particulieren als zakelijke investeerders verschillende projecten ontwikkeld, begeleid en gebouwd. We maken gebruik van de nieuwste technieken in de bouw en werken samen met vertrouwde onderaannemers, vooral uit Alkmaar. Ervaring met omvangrijke projecten is onze kracht. Wij houden het overzicht en kunnen u uit handen nemen wat u wilt.

Categories